Myyjän yksilövalmennus

Personal trainer-henkinen one-to-one- valmennus myyjältä myyjälle. Tämä uniikki palvelumme tarjoaa kokeneen B2B-myynnin ammattilaisen ja myöskin pitkän linjan urheiluvalmentajan tuen. Valmennus on räätälöitävissä myyjän tarpeen mukaan, keskittyä voidaan esimerkiksi tapaamisten sopimiseen, kaupan klousaamiseen tai välipelin kehittämiseen. Tästä palvelusta myyjä saa arvokasta ja monipuolista sparrausapua päivittäisiin ja viikottaisiin rutiineihinsa, sekä siihen, minkälaisia asioita hän joutuu läpikäymään myös henkisesti. Valmentaja on ollut myös itse vastaavissa tilanteissa ja osaa auttaa esteiden yli.

Valmennettavan tulee lähettää video, e-mail tai yksinkertaisimmillaan Whatsapp-ääniviesti, missä hän kertoo pääpointit myymästään tuotteesta tai palvelusta, omista vahvuuksistaan, sekä toivomistaan kehityskohteista. Yksilövalmennuksen kesto on 60 minuuttia ja valmennukset pidetään kerran kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Ensimmäisen valmennuksen jälkeen myyjä vie oppejaan käytäntöön jonka jälkeen kuukausittain pidetään uusi valmennus, missä osaamista syvennetään ja tuloksia myös analysoidaan yhdessä. 

Valmennuksen hinta on 870 € +alv / kolmen kuukauden jakso.
Valmennus toteutetaan Google Hangouts, Zoom tai Whatsapp videopuhelun kautta.

Asiakkaidemme kokemuksia: 

“Tuomaksen valmennuksen ansiosta sain draivia niin paljon, että sovin heti seuraavana päivänä viisi potentiaalista tapaamista. Näistä taas tein seuraavalla viikolla kaupan, joka toi hymyn niin yrityksen johdon, kun omillekin huulilleni. Kaikki tämä myös tapahtui korona-aikana. Sain paljon lisää vahvistusta omiin myyntitaitoihini.”
Jusa Harju, Key Account Manager, Wellbit

“Tuomaksen sydän suorastaan roihuaa myynnille. Myyntivalmennus iski tosissaan ja se valtava palo vaan yksinkertaisesti tarttui etäyhteyksienkin välityksellä. Aivan huikeaa, suosittelen ihan kaikille.”
Essi Moisio, Key Account Manager, Wellbit

"Tuomas jakoi minulle sekä inspiroivaa draivienergiaa että vankkaa osaamistaan sparrauksien muodossa. Tuomakselta sain vinkkejä hyvän ensivaikutelman tekemiseen, tapaamisten läpivetämiseen ja kaupan klousaamiseen. Voin suositella Tuomaksen sparrauksia kaikille ammattimyyjille, jotka haluavat saada enemmän irti prospekteistaan ja saada kassan kilisemään."                                                                                                                                                            Jone Korpi, Brand Strategist, Founder, IMG Branding Oy

Jaa tämä sivu: