Rekrytulen tiimi

t.jpg

Tuomas


Tuomaksen voi myyntitöissä kiteyttää sanomaan: ”Luuri nousee ja jalka liikkuu!”.
Nykyisen tilanteen haastaminen ja kyseenalaistaminen ovat Tuomakselle luontaisia ominaisuuksia. Tämän ansiosta Rekrytuli kehittää ja haastaa itseään.

Tuomas arvostaa ihmisiä, mutta uskaltaa valmentaessaan astua myös heidän epämukavuusalueelle, jotta aitoa kehitystä syntyy. Tuomas tekee kaiken nauraen, positiivisena, vahvatahtoisena ja määrätietoisena Rekrytulta eteenpäin vievänä voimana.

l.jpg

Linda


Lindan vahva johtajuus, prosessien arvostus ja selkeyden tavoittelu mahdollistavat Rekrytulen kehittymisen ja kasvun. Lindan tausta myyntiorganisaatioiden johtamisessa on tuonut hänelle varman näkemyksen siihen, miten myynnin rekrytoinnit parhaiten onnistuvat ja tuottavat tulosta.

Myynnin rekrytoinneissa Suomessa on paljon parannettavaa. Tähän missioon on Linda, niin kuin koko Rekrytulen tiimikin, täysin sitoutunut.
 

j.jpg

Juspe


Juspe saa isoimmat kiksit onnistuessaan keventämään ja järkeistämään mitä tahansa prosessia tai kehittämään sitä digitaalisesti. Tämä on erinomainen ja kaivattu ominaisuus Rekrytulen tiimissä. Juspen kädenjälki näkyy rekrytointiprosessin kehityksessä ja hakijakokemuksen huomioinnissa.

Juspelle on todella tärkeää, että hakija kohdataan ihmisenä ja turhat hakijaa alentavat tavat loistavat poissaolollaan. Juspe on erinomainen tiimipelaaja ja hänen ideansa syntyvät vaivattomasti. Juspen aina iloinen olemus saa kaikissa Rekrytulen kohtaamisissa hymyt huulille niin meille itselle, kuin asiakkaillemmekin.