B2B-myyjä, Kassatieto

Työpaikan sijainti: Tampere
Haku päättyy: 22.10.2020
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä


Oletko sinäkin aina myyjänä etsinyt itsellesi työpaikkaa, jossa työsi tulokset näkyvät nopeasti ja tekemääsi työtä arvostetaan yrityksen omistajia myöten?

Kaipaatkon myyntityöpaikkaa, jossa voit tehdä hyvillä mielin useamman vuoden töitä ja vaikka pidemmänkin uran? 

Tässä on etsimäsi. Pirkanmaalainen perheyritys Kassatieto Oy etsii B2B-myyjää. 

Tulet myymään Kassatiedon tuotteita Suomessa. Tuotteisiin kuuluu esimerkiksi päivittäistavarakaupan tarvikkeet kassoille ja myymälöihin, apteekkien tarvikkeet ja logopainetut tuotteet. Tuotteisiin voit tutustua tarkemmin Kassatiedon sivuilta. Kassatiedon tuotantotilat sijaitsevat Ylöjärvellä ja toimisto Lielahdessa.

Työssä onnistuminen vaatii B2B-myyntikokemusta, hinnoitteluosaamista, ymmärryksen katelaskennasta, neuvottelutaitoja, kaupan klousaustaitoja ja yleisen positiivisen mielen. Sinulla tulee olla oma auto. Mikäli olet persoonaltasi ratkaisukeskeinen, huumorintajuinen ja kaupannälkäinen, tulet menestymään hyvin.

Tärkeintä työn alussa on ottaa vahvasti haltuun omat asiakkaat, kasvattaa Kassatiedon nykyisiä asiakkuuksia ja tehdä aktiivista uusasiakashankintaa jo valmiiksi hyvin suunniteltuihin uusasiakaskohderyhmiin. Mahdollisuudet ovat myös laajentaa omaa myyntialutta Pohjoismaihin ja Keski-Eurooppaan, mikäli kielitaidot riittävät.

Kassatiedolla saat erinomaiset puitteet myyntityöllesi. Sinulla on oma viihtyisä työhuone Tampereen Lielahdessa, hyvät työvälineet, näppärät ja myyntiä tukevat järjestelmät sekä omistajien ja kollegasi tuki työn aloitukseen. Työsuhteen alkuun saat myös MYYNTITULI Oy:n myyntivalmennusta ensimmäisen kolmen kuukauden ajan. 

Palkka on pohja + provisio. Provision osuus palkasta on suurempi ja työsuhteen alkuun saat korotetun pohjapalkan. Provisio lasketaan niin nykyisten asiakkuuksien, kuin uusien asiakkuuksien myynnistä. Asiakkaidesi lisätilaukset kerryttävät myöskin provisiotasi.

Laita hakemuksesi nyt, niin keskustellaan lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mistä lisätietoa, vastauksia kysymyksiin?

Tuomas Rajamäki
REKRYTULI
050 303 3500
rekrytuli@myyntituli.fi

Kaikki avoimet työpaikat

Tampere
Turku, Tampere, Helsinki
Koko Suomi