Asiantuntijamyyjä

Työpaikan sijainti: Turku, Tampere, Helsinki
Haku päättyy: 30.10.2020
Työ alkaa: Loka-marraskuussa 2020

Uusi mahdollisuus B2B-myynnin ammattilaiselle!

Haluatko päästä osaksi nopeasti kasvavaa digitaaliseen asiakashankintaan keskittyvää yritystä?

Asiakkaamme kehittää erilaisia koneoppimista hyödyntäviä ratkaisuja mm. Google- ja Facebook-mainontaan. Heidän erityisosaamiseen kuuluu myös koneoppimisen automaatiot, joiden avulla he valjastavat Googlen ja Facebookin algoritmit kasvattamaan asiakkaiden myyntiä. He tuottivat asiakkaillensa vuonna 2019 esimerkiksi Google-mainonnan saralla 45 miljoonaa euroa lisää myyntiä. Markkinoinnin ROI on siis oikeasti monitoroinnin kohteena ja mainosrahat tehokkaassa käytössä.

Haluaisitko sinäkin myydä toimivia ratkaisuja, jotka oikeasti tuottavat asiakkaallesi hyötyä? Asiakkaasi mainontaa toteuttavat Suomen parhaat digitaalisen asiakashankinnan ammattilaiset.

Myyjän tehtävänä on toimia yhteyshenkilönä asiakkaan ja asiantuntijoiden välillä, kehittää omaa asiakassalkkuaan asiakkaista asiakkuuksiksi ja siinä samalla tietysti saavuttaa omat tavoitteensa esimiesten ja työyhteisön tuella. 

Palkkamalli koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, joka mahdollistaa myös taloudellisen menestymisen ilman tulotason ylärajaa – yli vuoden talossa olleiden myyjien keskipalkka on n. 5000 euroa/kk.

Sinulta edellytämme kokemusta B2B-myynnistä sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Erityisesti kokemus asiantuntijamyynnistä katsotaan eduksi. Ymmärrät, kuinka tärkeää on sisäistää tarjoamansa palvelut, jotta voidaan tuottaa asiakkaalle parasta mahdollista arvoa.

Asiakkaamme on osa johtavaa pohjoismaista markkinointikonsernia.

Mistä lisätietoa, vastauksia kysymyksiin?

Tuomas Rajamäki
REKRYTULI
050 303 3500
rekrytuli@myyntituli.fi

Kaikki avoimet työpaikat

Tampere
Turku, Tampere, Helsinki
Koko Suomi