Miksi olemme rakentaneet Myyjän kuukausicoachingin?

Olen itse työskennellyt kahdelle eri työnantajalle kotitoimistosta käsin vaativien myyntitöiden parissa. Tämä yhteensä viiden vuoden periodi opetti minulle paljon yksin työskentelystä, itsekurista ja elämästä. Väitän, että kukaan etätöitä tekevä ei pysty pitkään jatkuvaan yksintyöskentelyyn ilman riittävää apua, tsemppausta ja tukiverkostoa. Myyntityössä, joka on tuloshakuista, hektistä ja henkisiä voimavaroja kuluttavaa, tuen merkitys korostuu. Tätä varten MYYNTITULI kehitti Myyjän kuukausicoachingin, jossa toimimme kuin personal trainer konsanaan. Tämä on myyjältä myyjälle, hiljaista, itsekoettua-ja opittua tietoa hyödyntävä uniikki palvelu. Kuukausicoaching sopii kenelle vain, etenkin juuri myynnin ja siihen liittyvien ongelmien ja ilojen parissa kamppaileville.

Olemme tehneet tämän palvelun niin helpoksi kuin mahdollista. Tapaamme kerran viikossa joko Google Hangouts tai Whatsapp ääni/videopuhelun merkeissä. Tämä viikottainen 45 minuutin puhelu pitää sisällään minun jokaiselle erikseen räätälöimän myynninvalmennuksen. Yhdessä läpikäymiimme aihepiireihin vaikuttaa tietenkin asiakkaan omat toivomukset ja näkemykset kehityskohteista. Itse koen, että isoin annettava minulla on kauppojen klousaamiseen liittyvissä asioissa ja yksityiskohdissa. Suljetaan yhdessä ikkunat, mistä kauppa mahdollisesti on karannut. Muutenkin kaikki, mikä liittyy kasvotusten tehtävään B2B-myyntityöhön, on ydinosaamistani. Osaan auttaa ja neuvoa koko prosessissa aina tapaamisen sopimisesta itse tapaamiseen, follow-uppiin, kaupan viimeistelyyn ja sopimuksen tekemiseen – unohtamatta kaupan jälkihoitoa.

Tämä palvelumme on tilattavissa myös englanniksi. Myyjän kuukausicoachingia vetää asiakkaan niin halutessa myös toinen perustajistamme Linda Asikainen. Lindan vahvuusalueisiin kuuluu myynninjohtaminen.

Kysy tarkempaa lisätietoa tai tilaa tuote!