Me olemme Myyntituli

MYYNTITULI Oy:n ovat perustaneet syksyllä 2018 Tuomas Rajamäki ja Linda Asikainen. Ensimmäinen projekti alkoi keväällä 2018 POP Pankin kanssa. POP Pankki Tampere päätti käynnistää LKV-toiminnan, ja MYYNTITULI oli mukana kaupallisen puolen suunnittelussa ja rekrytoimassa hankkeelle myynnin vetäjän.
Ensimmäisen toimintavuotemme aikana olemme tehneet asiakkaillemme myynnin liekitystä Sytytä itsesi ja myyntisi -valmennuksella, rakentaneet myyntiprosesseja ja vauhdittaneet asiakkaidemme myyntiä Puhelimet liekkeihin -päivällä. Olemme rakentaneet koko toimintamme alusta alkaen itse. Useiden vuosien kokemuksemme  B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta ovat toimineet kimmokkeena myynnin kiihdyttämön perustamisessa. Kunnia-asiamme on asiakkaamme tulos.  MYYNTITULI edustaa ennen kaikkea konkretiaa, suoraa puhetta, iloa ja draivienergiaa.
 MYYNTITULI Oy keskittyy myynnin kehittämiseen auttaen myyjiä ja myynnin esimiehiä vahvistamaan omaa osaamistasoaan. Toimimme myös johdon strategisena tukena myyntistrategian ja -prosessien kehityksessä. Myyjien rekrytointi on osa ydintoimintaamme. Rekrytointien määrät ovat kasvaneet, ja olemme huomanneet konseptimme toimivan myynnin rekrytoinnissa erityisen hyvin.
Teemme yrityksille kohdennettuja myynnin rekrytointeja, ja rekrytoimamme myyjät saavat meiltä ensimmäisen kolmen kuukauden aikana tehokasta myynnin valmennusta. Vahva taustamme B2B-myynnissä ja myynnin johtamisessa takaa rekrytointien onnistumisen ja syvällisen ymmärtämisen.

Tuomas Rajamäki

Asiakkuusjohtaja

Linda Asikainen

Toimitusjohtaja